29 Haziran 2012 Cuma

Tuğba Özerk'ten Yeni Single : "Kolay Değil"



Yaz için hazırladığı single albümünde Sezen Aksu'nun "Kolay Değil" şarkısını yeniden yorumlayan Tuğba Özerk, müzik kariyerinde çok özel bir yere sahip olan Sezen Aksuya da bu projeyle bir anlamda vefa borcunu ödüyor.
Yeni single'ı için bir Sezen Aksu-Onno Tunç klasiği Kolay Değil'i seslendiren sanatçı, hem şarkının hem de isimlerin kendisinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirtiyor:  Benim için Sezen Aksunun Git albümü çok önem taşıyan albümlerdendir. Kolay Değil de o albümdeki en sevdiğim şarkılardandır. Daha önce seslendirdiğim Sezen Aksu şarkısı El Gibi herkes tarafından çok sevildi, ben de Sezen Aksudan bir şarkı daha seslendirmek istedim. Sezen Aksu gibi çok özel bir yeri olan bir sanatçının sözleri ve tanıma ve çalışma fırsatı bulmuş olduğum kıymetli üstad Onno Tunçun bestesi oluşu da ayrıca anlamlı diyen Özerk, yeni albümünün çıkışı öncesinde böyle bir single projesiyle hayranlarıyla buluşacak.
Kaya Müzik etiketiyle ilk çalışmasına imza atan Tuğba Özerkin seslendirdiği Kolay Değil'in aranjmanı başarılı müzik prodüktörü Erhan Bayrak tarafından yapıldı. Dijital platformlarda satışa ve dinlemeye sunulacak şarkının yer aldığı albümün fotoğraflarını ise Lara Sayılgan çekti.

Şarkıyı Yasal Olarak Dinlemek İçin Tıklayın! Tuğba Özerk - Kolay Değil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder